Sibel Kaçamak

Okur, yazarım. İlgimi çeken her şeyi okurum, anılar, biyografiler ve gerçek günlükler en sevdiklerimdir. Blog, mektup, dilekçe, e-posta ve hikayeler yazarım. Çeviri yapmaktan nefret ederim. Büyük konuşurum, başıma gelir. Kendime prensipler edinirim, ilk fırsatta yine kendim bozarım. Boş zamanlarımda resim ve yürüyüş yaparım. Şehir ve müze gezmeyi severim. Film seyreder, fotograf çekerim. Marilyn Monroe hayranıyım.

 

28 thoughts on “Sibel Kaçamak”

  1. daha istenirki hayattan…..

  2. Eee…süper! Yeniden açılmış blogun. Çok sevindim.

  3. ben en çok “Çalışma arzusu gelince oturup geçmesini bekliyorum.” yazısına bayıldım: )))

  4. Londra`ya da bekliyoruz..

  5. porridge sevdası beni size ulaştırdı,büyük bir zevkle vermiş oldugunuz tarifi okudum 🙂

    • Sevgili Sema,

      Dukan Krebi çıktı çıkalı Porridge yemeyi unuttmuşum, iyi ki yorum yazdın hatırlattın. Hemen sabahları yapmaya başlayayım.

  6. allah askına kımsın sen

  7. Merhaba. Paris’te yaşamış biri olarak Paris Defteri serisini büyük keyifle okudum, resimlere baktım, birden Paris’i çok özledim. Düşündüm, beş sene olmuş gitmeyeli, farkettim. Seriyi çok beğendim, sadece ‘beğenmek’ dışında da bu notu düşmek istedim.

    • Merhaba lesliYan,

      Paris gibi bir şehirde yaşamış olduğun için şanslısın. İlk defa bu kadar uzun kaldım.Yetmedi tabii. Bir dahaki seferi heyecanla bekliyorum. Not için teşekkürler. Sevgilerimle.

  8. Merhaba Sibel Hanım,
    indirimlr sitesi olarak https://qunegond.wordpress.com sitenizle bir çalışma yapmak istiyorum. Bana eylul@indirimlr.com adresinden ulaşırsanız çok sevinirim. Sevgiler.

  9. zeynep said:

    merhaba canım hamsterlar ile yazdığın yazıyı okudum … Keşke okumaz olaydım.
    Hamsterlara nasıl fare dersin buda yetmezmiş gibi tom ve jerry örneklemesi yapmışsın! Madem hamsterlara fare diyorsun cinslerini bilmeden besleme hamster sevenleri üzme.Güzel bir yazı vardır diye baktım 2-3 satır okudum bin pişman oldum YAZIKLAR OLSUN…

  10. nuryenerer said:

    Facebook adresiniz yada websiteniz.varmi

  11. İbrahim Serhat said:

    selam

    dünkü yazıma yaptıgın yorum için teşekkürler.kendimi toparlamam üzerine iyi dileklere bolca ihtiyacım olan günler yaşıyorum.

    yazımı kaldırdığım için burdan geri dönüş yapmak istedim.
    kartpostal göndermek istediğinde bana danışabilirsin.
    sağlıcakla kal esenlikler dilerim:)

  12. Bartu BUGATUR said:

    Sibel Hanım Selamlar,

    Ben Selçuk Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı Bölümünde bu sene ilk defa müfredata alınan “Design Management / Tasarım Yönetimi” dersini vereceğim. Yazarın (Brigitte Borja De Mozota ) orijinal kitabını kendi öğrenciliğimde edinmiş ve kullanmış idim. Memnuniyetle öğrendim ki tarafınızca Türkçe çevirisi yapılmış. Maalesef çeviriye Mediacat dahil hiçbir yayınevinde ulaşamadım. Sizin yönlendirebileceğiniz bir kıyıda köşede stoğunda olduğunu bildiğiniz bir yayınevi var mıdır ? Selamlar,

    Bartu BUGATUR

    • Merhaba Bartu bey,
      Bendeki kopyaları uzun süre sakladım sonra yer sıkıntısı yüzünden başkalarına verdim, şu an elimde maalesef tek kopya var, tekrar basmamaları yazık olmuş çevirirken hoşuma giden bir kitap olduğunu hatırlıyorum, her ne kadar üzerinden seneler geçtiyse de…
      Bir kaç örneğini nadir kitap sitesinde buldum. Bu site aranıp da bulunmayanlar için ideal bir mekan. Ben kendim de çok kitap alırım oradan. En uygun fiyatlı bağlantıyı gönderiyorum. Ara sıra gittigidiyor ve n11 sitelerinde de uygun fiyata ikinci el kitap oluyor, onlara da bir bakın isterseniz. Kolay gelsin ve dersinizde başarılar diliyorum. http://www.nadirkitap.com/tasarim-yonetimi-brigitte-borja-de-mozota-kitap7836493.html

  13. Anonim said:

    Çok teşekkür ederim Sibel Hanım. Başarılı çalışmalarınızın devamını dilerim. Selamlar.

Yorum bırakın